english
english
  italiano
italiano
  trke
türkçe
  espaol
español
  deutsch
deutsch
  romnete
romāneşte
  nederland
nederland
  čeština
čeština
 

Légi szállítmányozó partnert keres?

                          Légiáru-fuvarozási igénye van?

                                              INGYENES árajánlatkérési lehetőség az összes magyar légi speditőrtől!

Ez a weboldal az egyetlen és közvetlen kapu a magas minőségű szolgáltatást nyújtó magyarországi légiáru-fuvarozási (air cargo) piacra!

Csak ki kell választania és kitöltenie az igényeinek megfelelő árajánlatkérő ívet, mely ezt követően közel 50 magyar légi szállítmányozónak kerül kiküldésre. Akik közülük az igényelt szolgáltatást biztosítani tudják közvetlenül fognak Önnel kapcsolatban lépni és elküldik Önnek az ajánlatukat. A továbbiakban már a kiválasztott szállítmányozói körrel közvetlenül tárgyalhatja le a fuvarozás részleteit és a költségeket.
Közvetítő szolgáltatásunkért sem Önnek, sem a speditőröknek nem számítunk fel díjat, illetve nem szedünk jutalékot.

Itt nem csak légiáru-fuvarozásra (aircargo), hanem kapcsolódó szolgáltatásokra is kérhet árajánlatot.

A weboldalt a KVM Technológia Magyarország üzemelteti. Folyamatosan ellenőrizzük a meghívott szállítmányozók pénzügyi stabilitását és szolgáltatásaik minőségi színvonalát. A CCS HUNGARY tagság egy nemzetközi referenciának számító elismeréssé vált a magyarországi légi szállítmányozók körében, amely sarokkövét jelenti az általuk kínált szolgáltatások magas minőségének, elsősorban a nemzetközi szabványokon alapuló EDI kommunikációnak köszönhetően.
Minden meghívott légi szállítmányozó folyamatosan jelen van a légiáru-fuvarozási (air cargo) piacon, komoly tapasztalattal rendelkezik, és mindannyian közvetlenül rácsatlakoznak a partner légitársaságok és a budapesti, illetve nemzetközi repülőterek rendszereire, biztosítva ezzel a gyors, pontos és akadálymentes árufuvarozást.

Minden a weboldalunkon szereplő légi szállítmányozás területén aktív speditőrt őszintén és szívből ajánljuk!
további információk...Az AIRCARGO rendszer üzemeltetője, a KVM Technológia Magyarország Kft., amely ezúton ajánla az Ön szíves figyelmébe saját és partnerei szolgáltatásait és termékpalettáját. Kérem látogassa meg honlapunkat a www.kvmtechnologia.hu és a www.ccs.hu címen.

 
 
Copyright and webmaster: webmaster@kvmtechnologia.hu